Evelution presenterar
F P P
2 X Decenium


I april fyller göteborgaren Fetisch People Party (FPP) 20 år. Detta ska självklart firas och vi i Evelution har beslutat att bjuda in till en helg med pubhäng, föreläsningar, mässa, fest och ett bra tillfälle att träffa likasinnade. Varje del av helgen har sitt egna event på Darkside, översikt för alla event hittar du här eller i länkarna nedanför.

29 April:
Firandet startar fredagen den 29 april på Apple hotell, om man bortser från festen så kommer det mesta av helgenäga rum där. Vi hoppas så många som möjligt bor där och att vi på så sätt skapar en trevlig miljö. På schemat för kvällen står Pubhäng i hotellbaren samt en Paneldiskussion. Vi kommer ha privata abonnerade delar av hotellet.

Senare vid 22:00 öppnar Föreningen Framsidan sin lokal för utlevnadskvällen FF Tribute.

30 April:
Under lördagen den 30:e fortsätter aktiviteterna på Hotel Apple. Ytterligare föreläsningar kommer äga rum under förmiddag och tidig eftermiddag. Samtidigt som det kommer vara en Mässa där ni kommer hitta både nya och begagnade varor, från både företag och privatpersoner. Denna mässa ska följa helgens tema BDSMF, därför säljs inga ”vanliga” sexleksaker eller sådant som traditionellt säljs på erotikmässor.

Under dagen kommer vi även anordna workshops tillsammans med BDSMinfo.se. Pass 1 är mellan klockan 11-13 och då kan man välja mellan en Latexworkshop samt en föreläsningen om Fysiska övertag. Pass 2 är mellan kl 14-16 och då kan man välja mellan föreläsningen Bakvägen in på ett säkrare sätt och Från sjuk till Frisk.

I hotell Apples källarlokal arrangerar vi senare på kvällen en fantastisk Middag med trerättersmeny. Efter avslutad middag i goda vänners lag kommer en buss och hämtar dig och alla dina vänner till årets största party i berg 211.

FFP:s jubileums fest startar klockan 21:00. På detta storslagna party bjuds du på musik spelad av DJ:s som spelat under FPP:s 20 år., jubileums show, den klassiska fotohörnan och andra happenings. Självklart inreds berget på sitt vanliga spektakulära sätt. Du bidrar till stämningen med din klädsel. Klädkod för lördagens fest är fetisch eller högtidsklädsel, för mer information runt dresscode, se Dresscode länken

Biljettyper:
Missa inte FPP 2xDecenium - Köp biljetten här!
Kom även på vår Jubileums Middag - Köp biljetten här!
Hotellrum:
Vi har avtal med Apple Hotell och kan erbjuda bra priser på hotellrum.
Kingsizerum för en person: 720 kr / natt
Kingsizerum för två personer: 870 kr / natt
Du bokar genom att kontakta Apple Hotell på telefon 031-251100 eller via mail info@applehotel.se.
Det är viktigt att du uppger referens 18520 när du bokar för att få våra rabatter. Boka rum senast den 10/4, det är ett begränsat antal rum så först till kvarn gäller.

Varmt Välkomna önskar Evolution, Frank, Hoppe & och alla andra som jobba med denna helg!